|
کد مطلب: 182168
عربستان دشمن منطقهاي ايران است
تاریخ انتشار : 1394/04/22 12:57:09 نمایش : 1476
رئيس سازمان پدافند غير عامل کشور گفت: فکر نکنيم که اگر توافق اتفاق افتاد همه چيز حل خواهد شد و ديگر هيچ مشکلي با غرب نخواهيم داشت، بايد در ابعاد مختلف بعد از توافق بتوانيم برنامه داشته باشيم.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، سردار غلامرضا جلالي رئيس سازمان پدافند غير عامل کشور در همايش فرماندهان بسج دستگاههاي اجرايي تهران بزرگ که در محل اين سازمان تشکيل شد، ضمن گراميداشت ياد شهدا و روح ملکوتي حضرت امام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات در اين ماه مبارک و آرزوي کسب معنويات و خودسازي گفت: خوشحالم که در جمع دوستان و عزيزان بسيجي در مراکز تابع استان تهران هستيم که وظايف خودشان را در اين شرايط به نحو احسن انجام مي دهند.
وي گفت: واژه بسيجي و ارتباط با بسيج تعريف معنوي و عميقي ايجاد کرد که در ذات خود مستتر است و آن دفاع از انقلاب اسلامي است، دفاع وحضور در همه صحنه ها، آماده بودن و به تعبيري سر پست خوابمان نبرد و اتفاقي بيفتد.
جلالي ادامه داد: مقام معظم رهبري تأکيد دارند که در شرايط خاصي هستيم و آن را به يک دغدغه يا يک «پيچ حساس» تعبير مي کنند، اکنون به حساس ترين جاي گردنه رسيديم و بسيار اهميت دارد که شرايط را بفهميم.
وي تصريح کرد: در اطراف ما چند موضوع بسيار مهم در حال اتفاق افتادن است، يکي تحولات منطقه اي است که در حال شکل گيري است، ديگري شرايط جاري است، در شرايط جاري مسأله اي که حساسيت آن بالاست، مسأله هسته اي است که نمايندگان جمهوري اسلامي در حال مذاکره با کشورهاي اروپايي و آمريکا هستند.
رئيس سازمان پدافند غير عامل کشور اظهار داشت: مقام معظم رهبري در چند وقت اخير، هر هفته و يا هر ده روز يکبار نکاتي راجع به موضوعات هسته اي پيگيري و به نوعي تکليف کردند و به دنبال اين بودند که افکار عمومي و مردم را نسبت به اين مسأله آگاه کنند. ايشان بر خطوط قرمز تأکيد داشته و دارند، يعني چهارچوب هايي که بايد حتما مورد توجه قرار بگيرد.
وي تأکيدات مقام معظم رهبري را حول ۳ مخاطب کلي بيان داشت و گفت: مخاطب اول رقبا يا حريفان، همان ۱+۵ هستند که در واقع از بيان و کلام عاليترين سطح سياسي کشور موضوع مربوط به موضع گيري هاي جمهوري اسلامي با آنها صحبت ميکنند، وقتي خطوط قرمز را بيان و تأکيد مي کنند که اجازه نخواهيم داد دانشمندان ما مورد مصاحبه يا بازجويي قرار بگيرند يا موضوع PMD يا حتي زمان تعليق در فعاليت ها، در واقع يک بخشي از خطابشان آمريکايي ها و اروپايي ها هستند.
رئيس سازمان پدافند غير عامل کشور افزود: مخاطب دوم مردم هستند، زيرا مذاکرات موضوع مهمي است و ما متکي به قدرت نرم مردمي هستيم و اينکه رهبر معظم همواره اساسي ترين موضوعات را با مردم در ميان مي گذارد، طرح مسأله رفراندوم در موضوع هسته اي يعني اينکه مردم را در مقابل رهبري قرار دهند.
وي ادامه داد: مخاطب سوم تيم هسته اي است که بايستي آگاهانه و هوشيارانه نسبت به مواضع و خط قرمزهاي نظام آگاه بوده و عزم مصمم رهبري را نسبت به دفاع از خطوط بدانند، اين جريان يک جريان تاريخي براي کشور است و افرادي که بتواند يک توافق خوب و برد–برد را براي کشور تنظيم کنند مايه افتخار خواهند بود و اين يک موضوع بسيار مهم است.
جلالي گفت: تکليف اين است که در صحنه حضور داشته و خطوط قرمز را دقيق بشناسيم، در اينجا ۲ نقش متفاوت داريم؛ نقش اول حمايت از تيم هسته اي به اين اعتبار که مقام معظم رهبري ۴ ويژگي برتر را براي آن بر شماري مي کند و مي فرمايند؛ مورد اعتماد و انقلابي هستند، شجاعت دارند و امين هستند. در واقع ما از اين ويژگي حمايت مي کنيم و پشت گرمي و اعتبار و عمق پشتوانه مردمي اين تيم را نشان مي دهيم.
وي در ادامه اظهار داشت: نقش دوم اين است که بايد از دولت و تيم مذاکره کننده، خطوط قرمزي را که مقام معظم رهبري گفتند، مطالبه کنيم، اينها بايد طوري در درون مردم و بسيج منعکس شود که نشان دهد اين يک مطالبه عمومي و مطالبه ۷۰ ميليوني است نه يک گروه و قشر خاص، در واقع حمايت از رهبري مي شود، پس نقش ما، هم حمايت و پشتيباني از تيم مذاکره کننده است و هم مطالبه مفاهيم کلي منافع ملي در مذاکرات و خطوط قرمزي که توسط رهبري تعيين شده است.
رئيس سازمان پدافند غير عامل کشور خاطرنشان کرد: الان شرايط بسيار مهم و اثرگذاري است، هر چند اهميت مسأله نبايد طوري بشود که فکر کنيم که همه حيات و ممات اين کشور در قالب اين توافق خواهد بود، بلکه بايستي براي سناريوهاي عدم توافق هم برنامه داشته باشيم و حتي فکر نکنيم که اگر توافق اتفاق افتاد همه چيز حل خواهد شد و ديگر هيچ مشکلي با غرب نخواهيم داشت، بايد در ابعاد مختلف بعد از توافق بتوانيم برنامه داشته باشيم، اگر توافق انجام شد چه بايد کرد و در صورت عدم توافق چه تمهيدي انديشيد؟
جلالي تاکيد کرد: کما في السابق استراتژي ما در حوزه اقتصاد ، اقتصاد مقاومتي است که صحنه اصلي جنگ و درگيري با دشمن است، نکته بعدي برمي گردد به تحولات منطقه اي، تحولات منطقه اي جزء مباحثي است که بايستي حتما بسيج نسبت به آنها آگاه باشد، آمريکايي ها به عنوان مشخص ترين دشمن به دنبال جنگ نيابتي که حضور آمريکايي ها را در چهارچوب جديدي شکل دهد، هستند، خودشان پشت صحنه هستند و ديگري را به صورت؛ تقويت هم پيمانان منطقه اي مثل اسرائيل و عربستان، کمک مستشاري، اطلاعاتي و لجستيکي، ايجاد ائتلاف سياسي و حمايت از ائتلاف، جلو مي فرستند، پرهيز از حضور مستقيم ارتش آمريکا در اين ۴ محور کلي به نام استراتژي جنگ نيابتي معروف است.
وي در اين خصوص گفت: اولين صحنه اين رويکرد در واقع حوزه يمن است، تغيير جدي در عربستان اتفاق افتاد، حکام جديدي که افرادي نسبتا خام هستند روي کار آمدند، آمريکايي ها سلاح ها و تجهيزات بسيار زيادي به عربستان فروخته اند، يک مجله معتبر نظامي مي گويد اين سلاح ها چيزي به اندازه ارتش چين است، مدل حملهاي که عربستان بر عليه يمن انجام ميدهد به لحاظ تکنيکي از مدل هاي مستشاري آمريکايي ها و اسرائيلي ها استفاده مي کنند که در مباحث نظامي به «جنگ زير ساختي» معروف است که در واقع زير ساخت هاي يک کشور را منهدم کرده تا توان اداره و مقابله آن کشور را در برابر خودشان از بين ببرند.
جلالي ادامه داد: عربستان با محوريت چند کشور عربي از حوزه رقيب منطقه اي تبديل شده به دشمن مستقل منطقه اي به شکلي که سفير آنها در انگلستان ايران را تهديد کرده، مي گويد در مقابل ايران همه گزينه ها را روي ميز نگه مي داريم، درگيري و رقابت شديد بين ما و عربستان تنها در حوزه نظامي نيست، يکي از حوزههاي جدي، حوزه هاي مذهبي است، تفکر مذهبي به نام سلفي و تکفيريگري با محوريت عربستان در جهان اسلام در حال شکل گيري است که مورد حمايت شديد آمريکايي ها قرار گرفته است، اين طرف يک تفکر به نام تفکر اسلام ناب وجود دارد، فلسطين، لبنان، سوريه، عراق و يمن در واقع صحنه هاي درگيري ايران و عربستان است.
وي ادامه داد: حوزه ديگر درگيري ما با عربستان حوزه اقتصادي است، عربستاني ها موفق شدند قيمت نفت را به نصف کاهش دهند و به نوعي ما را از دستيابي به ۵۰ درصد از منافع اقتصادي که با فروش نفت قرار بود ايجاد شود محروم کردند. ضمن اينکه در بازارهاي منطقه خليج فارس و عربستان هم ممانعت ها و مزاحمت هايي براي محصولات کشاورزي و ساير فعاليت ها اتفاق افتاد.
رئيس سازمان پدافند غير عامل کشور گفت: حوزه مهم ديگر، حوزه سايبري است، اين حوزه لايه هاي مختلفي دارد، براي جنگ با عربستان در حوزه سايبري يک لايه جدي داريم و آن اين است که عرب ها با بکارگيري ظرفيت هاي سايبري و توليد شبکه هاي اجتماعي، تلاش مي کنند که حوادث امنيتي کشور را رصد کرده و تلاش به برهم زدن امنيت داخلي کشور دارند. نمونه آن حادثه مهاباد است.
وي در ادامه تصريح کرد: اينجاست که نقش بسيج پررنگ مي شود، يکي از مأموريت هاي بسيج حفظ انسجام ملي است، يعني مأموريت اصلي بسيج اين است که انسجام مردم را با کشور، با حکومت و با مفاهيم ديني حفظ کند، اين حفظ انسجام نيازمند ابزار است که بخشي از آن مساجد و کانون هاي بسيج و امثالهم و بخش ديگر از اين ابزار شبکه هاي اجتماعي هستند که در قشر جوان در حال شکل گيري است و لذا بايد بسيج به اين حوزه بيشتر توجه کرده ،ساز و کار براي آن درست شود که بتوانيم فضاي عمومي مردم را در فضاي مجازي شبکه هاي اجتماعي ببينيم و اجازه ندهيم دشمنان از آن سوء استفاده کنند.
جلالي افزود: مقام معظم رهبري در بياناتي که به فرماندهان ارتش داشتند، فرمودند که همه دستگاه ها و نيروهاي مسلح بايد خود را آماده کنند، سپس فرمودند اين آمادگي از دو بعد است، يکي بعد تجهيزات مادي مثل سلاح و مهمات، بعد دوم، بعد روحي و معنوي است، اين دستورالعمل رسمي براي همه دستگاه ها است، آمادگي يعني اينکه خودمان تجهيز کرده، سازماندهي کنيم، آموزش داده تمرين و مانور انجام دهيم تا چنانچه در شرايطي لازم شد عکس العمل به خرج داده آماده باشيم، براي هر حوزه بايد يک طرح خاص داشته باشيم.
وي ادامه داد: يک بعد کار آمادگي است، بعد ديگر کاهش آسيب پذيري زير ساخت هاي اساسي کشور است، زيرا مدل جنگي که عربستان در يمن پيش گرفته مدل جنگ بر عليه زير ساخت ها است، لذا زير ساخت هايي که آسيب پذير باشند موجب مي شود که تعادل ملي و اداره کشور به هم بريزد.
رئيس سازمان پدافند غير عامل کشور گفت: تکليف جدي براي اين شرايط، توسعه زير ساختي پدافند غير عامل است. يعني کاهش آسيب پذيري زيرساخت ها و ارتقاي ضريب ايمني آن ها به شکلي که اگر در شرايط جنگي قرار گرفتيم آسيب پذيري به حداقل برسد.
وي در پايان اظهار داشت: اميدوارم بتوانيم در اين شرايط بسيار حساس تهديدات را شناخته، صحبت ها و هدايت هاي رهبري را تشخيص داده و تکليف خودمان را به عنوان يک بسيجي تشخيص و به آن ها عمل کنيم. خوشبختانه مقام معظم رهبري تکاليف را خيلي صريح و مشخص بيان مي کنند. اميدوار هستيم که خداوند اين توفيق را دهد که بتوانيم به تکليفمان به نحو احسن عمل کنيم.
|
شهرستان فارسان در یک نگاه |
|
خبرنگار افتخاري |
|
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
|
|
|